Ploegleider herhaling in 1 dag

Om uw taken als Ploegleider BHV optimaal te kunnen blijven uitvoeren, dient u jaarlijks op herhaling te gaan. Ploegleider BHV is een verantwoordelijke taak waarbij het belangrijk is om vaardigheden en theorie regelmatig op te frissen!

Deze lesdag staat vooral in het teken van praktijk! We starten met het uitwisselen van ervaringen en bespreken de veranderingen in de wetgeving. De rest van de dag oefenen we met scenario’s, waarbij we een Lotusslachtoffer inzetten.

De lesdag Herhaling Ploegleider BHV bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ervaringen uitwisselen
  • Veranderingen in wetgeving
  • Scenario’s oefenen met Lotusslachtoffer

Tijdens de praktijkoefeningen wordt de inzet van de cursist beoordeeld aan de hand van een verrichtingenlijst. Bij goed gevolg ontvangt de cursist na afloop het diploma Ploegleider BHV van KF Opleidingen.

Alle instructeurs van KF Opleidingen zijn NIBHV gecertificeerd. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij deze cursus aanbieden met een NIBHV certificaat. De cursus en de examinering is hetzelfde als van KF Opleidingen.


Cursustijd en de prijs:

De cursus herhaling Ploegleider duurt 1 dag en kost € 223,85 euro per persoon is inclusief btw. Dit is inclusief lesmaterialen, competenties, diploma en exclusief btw.
 

De cursustijden zijn van 08.30 uur tot 16.30 uur. Het kan uitlopen tot maximaal 16.45 uur. De inloop is vanaf 08.15 uur, koffie en thee staan dan voor je klaar.

Catering:

Bij de cursussen die op de locaties van KF opleidingen gehouden worden verzorgen wij ook de catering zoals koffie/thee en bij een dagcursus tevens een uitgebreide lunch.

Bij cursussen op een andere locatie dan die van KF opleidingen dient de opdrachtgever zelf zorg te dragen voor de catering. 

 

Praktische informatie:

• Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 08 cursisten. Door onze      
    groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht
   te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
• Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de
    instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

€ inc. BTW
Kies locatie en datum event
BHV op eigen locatie? Vraag een offerte aan! edit

Specificaties

Duur
Lesmateriaal
Certificaat
Geldigheidsduur
Dagarrangement
Prijs incl.
Prijs excl.

Aanmelden

excl. BTW Schrijf je nu in!
           

Contact