E-learning

Leren in je eigen omgeving op een tijd wanneer het jou uitkomt. Met onze E-learning modules kun je zelf bepalen waar en wanneer je de theorie van onze BHV of EHBO cursus afrond. Het is mogelijk om tussentijds te stoppen met de theorie en dit op een later moment weer op te pakken. Hierdoor kun je je eigen leertempo bepalen.Je bereidt je online voor op de praktijktraining, door gebruik te maken van onze interactieve les-, oefen- en toetsingsprogramma’s. Als je het theoriediploma gehaald hebt, kun je meedoen aan de praktijkdag. Op deze dag oefen je de vaardigheden die je in theorie al beheerst.

KF Opleidingen hanteert de naam digiboek voor onze e-learning. De cursist kan zich optimaal voorbereiden op het examen met ons online cursusmateriaal van hoge kwaliteit. Een digiboek blijft 1 jaar in te zien en te gebruiken!

De cursist

Met een persoonlijke inlog kan de cursist op ieder gewenst tijdstip met zijn digiboek aan de slag. Waar hij ook is, op zijn werk, in de trein of thuis: hij kan vanaf elke locatie met zijn digiboek werken. Hij kan in zijn eigen tijd de e-learning volgen en hoeft niet vrij te nemen van zijn werk. Hij bepaalt zijn eigen werktempo.

Hoe werkt de e-learning?

Door te klikken op de toegestuurde link komt de cursist op de startpagina van zijn persoonlijke digiboek. De lesstof is onderverdeeld in hoofdstukken. De cursist moet toetsvragen maken na ieder hoofdstuk, zodat hij kan controleren of hij de stof uit dit hoofdstuk begrepen heeft.

De cursist kan (ook tijdens de les) een aantekening maken en deze opslaan in zijn digiboek.

Mocht hij tijdens het leren een vraag willen stellen aan de opleider, dan kan hij dit doen via de functie ‘stel een vraag’.

Wanneer de cursist alle hoofdstukken heeft doorlopen en de bijbehorende toetsvragen heeft gemaakt, dan kan hij het proefexamen maken. Als hij hiervoor slaagt kan hij het certificaat met het eindresultaat downloaden. En dag mag je deelnemen aan de praktijkdag.

E-learning