E-learning

Wat nieuw is vanuit KF Opleidingen, wij zijn Nikta E-learning ISO gecertificeerd. 

Dat betekent dat we de theorie nu aan bieden via een E-learning.

De E-Learning (elektronisch leren) volgt u wanneer het u uitkomt en helemaal op uw eigen tempo.
Leren in uw eigen omgeving achter de PC of tablet op een tijd wanneer het u uitkomt.

U bereidt zich online voor op de praktijktraining, door gebruik te maken van onze interactieve les-, oefen- en toetsingsprogramma.
Als U het theoriediploma behaald hebt, kunt u meedoen aan de praktijkdag. Op deze dag oefent u de vaardigheden die U in de theorie al beheerst.

De login-code wordt vier weken voorafgaand aan de praktijkdag verstrekt, u wordt toegelaten tot het praktijkdeel van de desbetreffende cursus als de E-learning eindtoets is gehaald. Dit certificaat dient uitgeprint en getoond te worden tijdens de praktijkdag.

Na de praktijkdag blijft de e-learningmodule gedurende elf maanden toegankelijk als naslagwerk. Tijdens de training ontvangt de cursist lesmateriaal en -documentatie, echter geen lesboek. De e-learningmodule komt hiervoor in de plaats.

De opzet van een cursus via E-Learning

  • Meldt uzelf of een medewerker aan voor een E-Learning.
  • U ontvangt een e-mail met inlogcode die toegang geeft tot de digitale lesstof.
  • U kan nu de E-Learning module doorlopen en de theorie leren.
  • Na afronding van de E-Learning maakt u een eindtoets.
  • U oefent de vaardigheden in groepsverband op de praktijkdag.

De belangrijkste voordelen van een cursus via E-Learning

  • Eigen tempo. De E-Learning module kan in eigen tempo worden afgerond. U hebt dus de volledige vrijheid om te leren wanneer het u zelf uitkomt. In tijden met drukke agenda’s is deze flexibiliteit voor vele mensen erg prettig.
  • Maakt leren flexibeler en leuker. Een e-Learning module is over het algemeen een interactief programma met teksten, foto’s en filmpjes met duidelijke uitleg. Je neemt de theorie dus op spelende wijs tot je.
  • Goede voorbereiding op de praktijk. De op kennis gerichte leerdoelen worden behaald via een E-Learning module en de vaardigheden- en attitude doelen via een praktijktraining.

Kijk hieronder voor meer informatie over de desbetreffende E-Learning cursus. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd even mailen of bellen.