E-learning Bedrijfshulpverlening BHV herhaling

Fris jouw kennis en vaardigheden op van de bedrijfshulpverlening.

Verloopt jouw BHV certificaat binnenkort?

Wil je weer weten hoe je een brandblusser werkt? En wat zijn de nieuwe BHV-richtlijnen? Dit leer je allemaal tijdens de BHV herhalingscursus van KF Opleidingen.

Het jaarlijks trainen van de BHV’ers is van levensbelang om snel en adequaat te handelen bij calamiteiten! Ieder jaar moet een BHV certificaat van een medewerker verlengd worden.
Door het volgen van de BHV Herhalingscursus blijft jouw bedrijf voldoen aan de wettelijke verplichtingen en zijn jouw medewerkers en collega’s weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfshulpverlening. 


Wie kan de BHV herhalingscursus volgen?

De BHV Herhalingscursus is voor eigenaren en werknemers met een geldig BHV certificaat waarvan de geldigheid binnen 6 maanden of minder verloopt. 

Is het BHV certificaat al een tijdje verlopen? Volg dan de BHV basiscursus.


Heb je certificaten van een andere Opleider?

Ook dan kun je de cursus BHV Herhaling bij KF Opleidingen volgen. KF Opleidingen accepteert certificaten van Nikta, NVB, NIBHV, Rode Kruis en andere opleiders die de Nederlandse BHV/ EHBO-richtlijnen hanteren. 

Ben je eigenaar of medewerker van een kinderopvang?

Voor de kinderopvang gelden andere BHV-richtlijnen. Wil je medewerkers van een kinderopvang inschrijven voor een BHV herhalingscursus? Kies dan voor de Kinder-BHV (Eerste Hulp aan kinderen, Brand(bestrijding), Ontruiming & Communicatie).


Herhaling van bedrijfshulpverlening

De BHV Herhalingscursus bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur.


Online theorie

Bij het doorlopen van de online theorie worden de achtergronden en de wettelijke kaders van de BHV stuk voor stuk behandeld, komen onderwerpen als uitgangspunten voor de BHV; Niet-spoedeisende Eerste Hulp; Spoedeisende Eerste Hulp; Brandbestrijding; Ontruiming en Communicatie uitgebreid aan bod.

Je bereidt je online voor op de praktijktraining, door gebruik te maken van onze interactieve les-, oefen- en toetsingsprogramma. De lesstof is onderverdeeld in hoofdstukken. Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk. Zodra de praktijksituaties worden uitgelegd via filmpjes en foto's wordt gebruik gemaakt van professionele LOTUS. (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers).

Als alle hoofd- en subhoofdstukken zijn doorgelezen is er een volledig theorie-examen te maken. Je moet 70% goed hebben om een voldoende te halen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen. Na het maken van het theorie-examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn. 

Je wordt toegelaten tot het praktijkdeel van de cursus als het theorie-examen is gehaald. 
Dit certificaat dient uitgeprint of digitaal op je mobiel getoond te worden tijdens de praktijkdag.
Je kan in je eigen tijd de e-learning volgen en je hoeft het niet in één dag te lezen. 
Je kunt elke keer de inlog link weer gebruiken om terug te keren in jou digitaal boek.
Een digitaal boek blijft 11 maanden in te zien en te gebruiken!


Praktijktraining

Tijdens de praktijktraining leer je om bij calamiteiten de juiste inschatting te maken en volgens de juiste procedure te handelen, oefen je samen met je medecursisten onder andere de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld of zij voldoende kennis en vaardigheden hebben over EHBO, brand en ontruiming.


BHV pas

Heb je zowel de onlinetheorie als de praktijktraining succesvol afgerond? 
Dan ontvangt de cursist een persoonsgebonden BHV pas van KF Opleidingen. 
Deze pas is één jaar geldig.

Praktische informatie:

  • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 10 a 12 cursisten.

  • Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen.

  • Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

 

inlc. BTW Schrijf je nu in!
           

Contact