Levensreddend handelen Herhaling

EENDAAGSE LEH HERHALING

De LEH herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf die de LEH op zich hebben genomen en in het bezit zijn van een geldig LEH certificaat.

De instructeur gaat op een interactieve wijze het kennisniveau van de cursisten inventariseren. De onderwerpen zoals behandeld zijn tijdens de LEH basiscursus worden verder uitgediept. Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen.

KF Opleidingen laat cursisten, tijdens deze cursus, actief nadenken over onveilige situaties die kunnen ontstaan binnen het bedrijf, en waarmee de LEH-er te maken kan krijgen. En de bedachte ongevallen worden nagespeeld door een Lotusslachtoffer.

Na de herhalingscursus is de cursist up-to-date met de laatste richtlijnen en bewust van de mogelijke situaties die op het bedrijf kunnen ontstaan.

Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het pasje LEH.

Cursustijd:

De cursustijden zijn van 08.30 uur tot 12.30 uur. Het kan uitlopen tot maximaal 12.45 uur. De inloop is vanaf 08.15 uur, koffie en thee staan dan voor je klaar.

Catering:

Bij de cursussen die op de locaties van KF opleidingen gehouden worden verzorgen wij ook de catering zoals koffie/thee en bij een dagcursus tevens een uitgebreide lunch.

Bij cursussen op een andere locatie dan die van KF opleidingen dient de opdrachtgever zelf zorg te dragen voor de catering. 

Kosten:

De cursuskosten bedragen 84,70 euro per persoon is inclusief btw.

Dit is inclusief koffie/thee, het bijbehorende LEH-pasje.

 

Praktische informatie:

• Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht
   te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;;
• Na afloop van de cursus ontvangt u het certificaat in de vorm van een LEH legitimatiepas op creditcardformaat.
• Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

€ inc. BTW
Kies locatie en datum event
BHV op eigen locatie? Vraag een offerte aan! edit

Specificaties

Duur
Lesmateriaal
Certificaat
Geldigheidsduur
Dagarrangement
Prijs incl.
Prijs excl.

Aanmelden

excl. BTW Schrijf je nu in!
           

Contact