BHV Opleiding in 1 dag

Wil je BHV’er worden?

Deze BHV cursus in 1 dag is voor deelnemers zonder geldige BHV certificaat. Dit is een basiscursus en is geschikt voor particulieren, ZZP’ers en werknemers van MKB bedrijven.

Je hoeft geen EH diploma of andere ervaring te hebben om een BHV cursus in 1 dag te kunnen volgen; je leert bij KF Opleidingen alles in de praktijk gecombineerd met theoretische uitleg. Uiteraard met ondersteuning van een ervaren en gecertificeerde instructeur.

Na het volgen van een cursus Bedrijfshulpverlener weet jij wat je moet doen in geval van een ongeluk, brand en ontruiming. Je bent in staat eerste hulp te verlenen, reanimeren en weet hoe je een AED moet bedienen.

Er komen verschillende modules aan bod tijdens de BHV herhaling. De volgende onderdelen worden in ieder geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

Cursustijd en de prijs:

De praktijk BHV duurt 1 dag en kost € 145,20 euro per persoon is inclusief btw. Dit is inclusief lesmaterialen, lesboek, erkend diploma (pasje)
 

De cursustijden zijn van 08.30 uur tot 16.30 uur. Het kan uitlopen tot maximaal 16.45 uur. De inloop is vanaf 08.15 uur, koffie en thee staan dan voor je klaar.

Catering:

Bij de cursussen die op de locaties van KF opleidingen gehouden worden verzorgen wij ook de catering zoals koffie/thee en bij een dagcursus tevens een uitgebreide lunch.

Bij cursussen op een andere locatie dan die van KF opleidingen dient de opdrachtgever zelf zorg te dragen voor de catering. 

Praktische informatie:

• Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Door onze      
    groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht
   te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
• Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de
    instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

inlc. BTW € 145,20Schrijf je nu in!
           

Contact