BHV herhaling

Heb je de BHV Basis opleiding reeds succesvol afgerond en wil je je certificaat graag up-to-date houden? Kies dan voor de BHV-herhalingstraining.

Onze BHV herhalingscursus kenmerkt zich door zijn korte tijdbestek en praktijkgerichte aanpak. De cursus BHV herhaling zorgt ervoor dat alle eerder opgedane kennis weer wordt opgefrist, waardoor jouw certificaat weer 1 jaar geldig is.

Er komen verschillende modules aan bod tijdens de BHV herhaling. De volgende onderdelen worden in ieder geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

Cursustijd en de prijs:

De praktijk BHV duurt 1 dag en kost € 139,25 euro per persoon is inclusief btw. Dit is inclusief lesmaterialen, lesboek, erkend diploma (pasje).

De cursustijden zijn van 08.30 uur tot 15.00 uur. Het kan uitlopen tot maximaal 15.15 uur. De inloop is vanaf 08.15 uur, koffie en thee staan dan voor je klaar.

Catering:

Bij de cursussen die op de locaties van KF opleidingen gehouden worden verzorgen wij ook de catering zoals koffie/thee en bij een dagcursus tevens een uitgebreide lunch.

Bij cursussen op een andere locatie dan die van KF opleidingen dient de opdrachtgever zelf zorg te dragen voor de catering. 

Praktische informatie:

• Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Door onze      
    groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht
   te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
• Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de
    instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

inlc. BTW € 139,25Schrijf je nu in!
           

Contact