E-learning Bedrijfshulpverlening BHV

De cursus BHV basis E-Learning is bedoeld voor iedereen die BHV’er/bedrijfshulpverlener is of wordt kan deelnemen aan de cursus. Er is geen vooropleiding vereist.
Volgens de Arbowet moet je als werkgever ervoor zorgen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde adequaat zijn taken kan uitvoeren. Met het volgen van een BHV cursus met e-learning voldoe je aan deze verplichting. 

Via de E-Learning kunt u in eigen tempo en achter uw eigen computer / iPad, de theorie van de BHV volgen. In dit E-Learning gedeelte, komen alle onderwerpen aan bod die u als BHV-er moet weten om uw taak goed uit te kunnen voeren. De cursus BHV via E-Learning is een interactief programma met teksten, foto’s en filmpjes met duidelijke uitleg.U wordt toegelaten tot het praktijkdeel van de cursus BHV als de E-learning eindtoets is gehaald.  Dit certificaat dient uitgeprint en getoond te worden tijdens de praktijkdag.

Tussen het theorie-examen met E-learning en het praktijkgedeelte bij KF Opleidingen of bij u op (een gekozen) locatie mag maximaal twee maanden zitten.

De praktijksessie

Bij dit onderdeel wordt de intuïtie getraind. Hierbij draait het om juist te handelen op het gevoel. Dit onderdeel bestaat uit actieve werkvormen, die de eerder opgedane theorie toepast.
Tot slot wordt de kennis getoetst. 

Na het afsluiten van beide onderdelen (E-Learning en 1/2 dag praktijk) ontvangt u van ons het BHV pasje waarmee u één jaar gecertificeerd BHV-er bent.

Na de cursus Basis BHV met e-learning weet je:

  • Een beginnende brand te herkennen en te bestrijden;
  • Het verschil tussen verschillende blusmiddelen en wanneer en hoe deze te gebruiken;
  • Letselvormen en herkenning daarvan;
  • Levensreddend handelen;
  • Reanimeren (met en zonder AED);
  • Communiceren tijdens een calamiteit;
  • Ontruimen en evacueren.

BHV Cursus E-Learning:

De cursus BHV bestaat uit een 4-6 uur durende online theorie en een 4 uur durende praktijksessie.  De Cursus kost € 110,- .exclusief btw.
De cursustijden zijn van 08.30 uur tot 12.30 uur. Het kan uitlopen tot maximaal 12.45 uur. De inloop is vanaf 08.15 uur, koffie en thee staan dan voor je klaar.

Catering:

Bij de cursussen die op de locatie's van KF opleidingen gehouden worden verzorgen wij ook de catering zoals koffie/thee en bij een dagcursus tevens een uitgebreide lunch.

Bij cursussen op een andere locatie dan die van KF opleidingen dient de opdrachtgever zelf zorg te dragen voor de catering. 

Praktische informatie:

• Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Door onze      
    groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht
   te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
• Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de
    instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

 

 

           

Contact